Zpět MF Dnes Fastfoody a jídelny vyřadí 11 kilo z každého metráku jídla, ukázal výzkum
Hledat Rubriky 29. 11.
Close
Inzerce
13. 11. 0:00

Fastfoody a jídelny vyřadí 11 kilo z každého metráku jídla, ukázal výzkum

MF Dnes
Více než desetina potravin, zpracovaných v restauracích rychlého občerstvení, skončí v odpadu nebo potravinových bankách. Denně na jednu provozovnu připadne 45 kilogramů. Většina se odpadem nebo ztrátou stane v kuchyni při přípravě pokrmů a výdeji. Dalších 30 procent ale mají na svědomí strávníci.
Celý článek
 Líbí se mi Odpovědět
Inzerce

Komentáře

Zatím žádný komentář...
Nahoru

Nastavení data

Dnes je Sobota, 28. listopadu 2020

+ 1 -
+ 1 -
+ 2016 -

Zavřít

S používání webových stránek newsbelow.cz, souhlasíte s využíváním cookies ve vašem prohlížeči.

Pokračovat

MF Dnes

Zavřít